'Laat zien wat je doet' Shoot

Je hebt een prachtige site en een goed verhaal, maar waar ben jij? Laat je echt zien wat je doet? Omdat je niet zomaar de zoveelste coach bent wil je jouw verhaal ook laten zien. En daarom is de 'Laat zien wat je doet-SHOOT' in mijn studio in het Eemklooster dé plek voor jou!

Het event

Ik organiseer dit event speciaal voor trainer/coaches die klaar zijn om een stapje verder te gaan met echt pakkend beeld. Niet alleen een mooi portret, maar ook actiebeeld waarbij ik zorg voor de figuranten, de setting en de styling. Zelf in actie voor een groep, één op één coaching of een familieopstelling? Het kan allemaal! Zo vertel je niet alleen wat je doet, maar laat je het ook zien.

In een kleine groep (max. 5 gelijkgestemde deelnemers) schieten we eerst het groepsbeeld waarbij elke deelnemer aan bod komt. Daarna is het tijd voor de individuele shoot (binnen/buiten) en sluiten we af met een uitgebreide gezamenlijke lunch. Je gaat dus niet alleen naar huis met vet nieuw beeld, dit event is bij uitstek ook geschikt om te netwerken, vakkennis op te doen en toffe andere ondernemers te ontmoeten die dezelfde ontwikkeling als jij doormaken. 

Jij krijgt..

 

  * Ontvangst met koffie/ thee/ verse taart

  * 20 foto’s (in online galerij)

  * Shootmoment met de groep

  * Shootmoment individueel

  * Uitgebreide voorbespreking 

  * Advies over styling en visagie (indien gewenst)

  * Volledig verzorgde lunch

     

 

Prijs: € 499 (excl. BTW)

Wat deelnemers zeggen:

Henrieke Timmer - Mindfulness trainer

 

Martine heeft een natuurlijke manier van werken en op sommige momenten heb je niet eens in de gaten dat ze foto's maakt, zo wordt het een stuk minder ongemakkelijk. Deze dag voor coaches is echt heel fijn omdat je samen bent met nieuwe mensen die hetzelfde doel hebben als jij: mooie, professionele foto's. Het helpen van elkaar, voor elkaar figureren maakt het een stuk meer ontspannen en gezellig. 

 

Ik ben dan ook heel tevreden met het resultaat. De prachtige kleuren van Martine's studio komen helemaal tot zijn recht op de foto's, ook de omgeving buiten is magisch. Precies wat ik nodig had voor mijn praktijk! Echt een hele fijne ervaring en ik kijk al uit naar de zomer fotosessie!

 

Bianca Buts - Coach /familie-opstellingen

 

Martine geeft jou het gevoel dat je thuis aan het werk bent en terwijl je helemaal in jouw zone of power komt schiet ze foto's van je. Heerlijk! Haar studio met fijne kleuren, de mogelijkheid om buiten te shooten én haar fijne persoonlijkheid maken dat ik al een paar shoots bij haar heb gedaan. Aanrader!

Temon Kooistra - Onderwijskundig trainer

 

Door deze shoot spreken mijn beelden nu ook voor zich. Echt een fijne aanvulling op mijn site. 

 

Ik vond de groep ook echt waardevol, leuke mensen met wie ik zeker contact houd. En de locatie is natuurlijk waanzinnig!

Miloe van Beek - Auteur & schrijfcoach

 

'Een hele leuke en gezellige dag met fijne mensen. De begeleiding is heel ontspannen en vrolijk.'

Cora de Kievid - Vitaliteitscoach

 

'Precies wat ik nodig had om mezelf 'echt' te laten zien. Ik maak veel makkelijker posts nu ik passend beeld heb.'

Lieke Michiels van Kessenich - Hic et Nunc coaching:

 

'Awesome locatie en ik ben zo blij met de foto's. Ik mis nu niks meer qua beeld!'

 

Praktische info:

 

 

 

Datum: mail naar info@shootandwrite.nl

Tijd: 09.00 uur tot 13.30 uur

Locatie: Studio Shoot & Write

Adres: Daam Fockemalaan 22, Amersfoort

Parkeren: P1