Zakelijke fotografie

Wat tof dat je eigen business zo lekker loopt. Alles staat natuurlijk als een huis, maar even eerlijk.. laat jij 'echt' zien wie je bent op je site en op social media? Lastig he..! Elke keer weer met een toffe insta-post of blog op de proppen komen kost meer tijd dan je denkt. Maar geen zorgen, bewaar die maar voor de jaaraangifte want ik ga je helpen! 

 

Wat jij namelijk nodig hebt is een goede beeldbank. Een berg professionele foto's die precies uitstralen wie jij bent en wat je doet. Ambitieus, vrolijk, stylish en zelfverzekerd maar bovenal passend bij jou. Tijd voor een Girlboss Shoot!

Na de shoot ga je naar huis met een fijne beeldbank van minstens 70 foto's. Kun jij weer even vooruit! De shoot vindt plaats op verschillende locaties. Denk bijvoorbeeld aan je werkplek, je eigen huis, een mooi parkje. In overleg is veel mogelijk. Er is voldoende tijd om meerdere keren van outfit te wisselen want naast portretten maken we natuurlijk ook lifestyle en (indien gewenst) product beelden en flat lays. Leuk juist om lekker veel variatie te hebben. Natuurlijk denk ik ook graag met je mee op het gebied van styling en visagie en hierin kan ik je ook adviseren

 

Reken qua tijdsinvestering op 3,5 uur fotografie en een telefonische intake van 15 minuten. 

Shoot & Write is onderdeel van Rock this City Media

KvK: 667875576

 Martine de Jongh

Tel: 06-50233438

info@shootandwrite.nl