!!! NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS !!!!!

Per 1 maart 2024 sluit Studio Shoot & Write! Maar niet getreurd, half mei 2024 opent de nieuwe studio aan de Daam Fockemalaan. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? Let me know!

Welkom in Studio Shoot & Write in het monumentale Eemklooster in Amersfoort. In deze daglichtstudio van 65 m2 is overal over nagedacht. Het licht, het interieur en de styling maken de ruimte tot een multi functionele plek op een hele bijzondere locatie! Het Eemklooster ligt niet alleen prachtig aan de rand van het bos maar is ook zowel met de auto als het o.v. goed bereikbaar.

 

Ben jij op zoek naar een goede shootlocatie voor een:

 

* Branding shoot

* Portret shoot

* Productie voor magazine

 

of naar een ruimte voor jouw:

 

* Workshop

* Training

* Vergadering

 

Dan vertellen we je graag meer over Studio Shoot & Write

Tarieven verhuur


Meerdere

dagen

€ in overlegDagdeel

4 uur

€ 299,-Volle dag

8 uur

€ 449,-KORTING! Ben jij een klant van Shoot & Write? Dan krijg je 10% korting op de studiohuur! (Alle genoemde tarieven zijn excl. btw)

De genoemde tarieven zijn inclusief koffie, thee, fruitwater, lekkers en een goed gevulde koelkast met frisdrank, sapjes en bruisend water. En natuurlijk regelen we in overleg graag een heerlijke lunch voor je. Nog even de voordelen voor je op een rij:

 

  • Eén van de meest veelzijdige daglichtstudio's van Amersfoort
  • Gevestigd in een oud klooster met veel ruimte en mogelijkheden
  • 1 grote studio 50 m2 met industriële vloer en witte achterwand
  • 2 kleurrijke mini studio's
  • Veel props, stylingitems en achtergrondrollen aanwezig
  • Gratis parkeren
  • Goed bereikbaar, vlakbij snelweg (A28)

Werken in de daglichtstudio?

Ben jij op zoek naar een structurele werkruimte voor éen of meerdere dagen per week? Omdat ik nooit alle dagen van de week aanwezig ben verhuur ik de studio vanaf 1 januari 2023 ook structureel als werkruimte.

 

Wil jij vaste mooie, rustige werkplek in een inspirerende omgeving waarbij je gebruik kunt maken van alle faciliteiten (koffie, thee, gevulde ijskast, vergadersetting, ontmoetingsplek, etc.)?