Boudoir draait niet om seks, om verlangen of om aandacht. Boudoir is de ultieme manier om de vrouw te vieren die je nu bent. Weg van de glanzende perfectie van toen je het zelf nog niet op waarde kon schatten. Maar daar waar je nu bent. Sterke schouders, ronde vormen en lijnen die een verhaal vertellen.

 

Meer kracht dan je ooit had durven dromen. Dat is boudoir!Als je Studio Shoot & Write binnenloopt staat er uiteraard al een glas bubbels op je te wachten, first things first! Eerst even de zenuwen wegspoelen, want vandaag draait om jou. Voor de shoot hebben we al uitgebreid je moodboard en outfit/setjes door genomen. Op basis daarvan zijn in de studio verschillende sfeervolle settings gecreëerd zodat de mogelijkheden eindeloos zijn. Tijd om te beginnen, gun jij jezelf dit ultieme cadeau?

 

Hieronder vind je meer details en check vooral ook mijn portfolio.


Inclusief:

* Styleguide 'Boudoir'

* Uitgebreide online intake

* Ontvangst met een glas (of fles) bubbels tegen de zenuwen 

* 45 minuten shooten

* 10 foto's naar eigen keuze in online galerij

* Mogelijkheid tot bijkopen van foto's 

Prijs: € 349,-


Reviews

NIKKI

 

'Lieve Martine, ik ben nog steeds aan het nagenieten van deze fantastische shoot. Eerst in de watten gelegd worden door de visagist onder het genot van een heerlijk glas bubbels. Zij weet echt wat ze doet en zo fijn dat zij mij liet meedenken in dit proces.

 

En je had helemaal gelijk: die onwennigheid is zo verdwenen tijdens de shoot. Jij stelde mij op mijn gemak en gaf precies aan wat ik moet doen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik helemaal mijzelf kon zijn en de foto's dit ook uitstralen! Na het zien van de foto's was ik echt verbaasd. Ik wist serieus niet dat ik zo prachtig was. Super bedankt nogmaals, wat was het tof om dit te doen!'

 

TEMON

 

Een boudoirshoot was nu niet direct on top of mind aangezien ik zéker geen modellenlijf heb. Toch leek het me een mooi cadeau aan mezelf.

En wat een cadeau!! De dag zelf werd ik in de watten gelegd.. Professionele make-up, een glaasje bubbels, een fijn muziekje aan en alle aandacht en tijd voor jou... Tijdens de shoot voelde ik me misschien nog wel meer op m'n gemak dan bij shoots mét kleren. Martine maakt er een feestje van. We hebben gelachen, en samen veel overlegd over wat ik wilde en wat mooi is op beeld. Het resultaat verrast me nog steeds. Ben ik dit? Martine legt je, hoe kwetsbaar ook, vast op je mooist. Deze foto's koester ik de rest van m'n leven!

 

LISA

 

Ze zeggen toch dat het goed is om eens in de zoveel tijd uit je comfort zone te stappen? Ik dacht ik geef hier gehoor aan, maar wat vond ik het spannend om zo voor de lens te verschijnen. Tot mijn eigen verbazing heeft Martine ervoor gezorgd dat ik gelijk op mijn gemak was en de shoot heel natuurlijk is verlopen. Ik kan het iedereen aanraden en het is echt een boost voor je zelfvertrouwen. Ik ben super blij met het resultaat!

VANESSA 

 

'Een aanrader voor alle vrouwen! Maakt niet hoe zeker, onzeker, jong, oud, dik of dun je bent. Je voelt je sowieso mooi. Martine stelt je meteen op je gemak en het is heel fijn vertoeven in haar heerlijke studio!'

CORA

 

'Ik ben altijd van de veilige weg. Nu zag ik deze boudoir shoot voorbij komen en ik dacht: uit mijn comfortzone komen. Voordat ik het wist had ik een afspraak gemaakt met Martine. Een shoot doe je niet heel vaak in je leven, dus ik heb voor de speciale gelegenheid een paar mooie setjes aangeschaft. Subtiel en niet al te veel bloot. Doordat je mooi opgemaakt wordt door de visagist, is deze shoot echt een cadeautje aan jezelf. Met eindresultaat mooie foto’s waar je nog lang naar kan kijken.'

MILOE

 

Mezelf op de foto laten zetten met alles erop en eraan is ultiem kwetsbaar. Ik deed het voor mij. Alle vrouwen zouden het eigenlijk moeten doen. Zodat ze staan voor zichzelf. 

SONJA

 

Onlangs ging een van mijn stoute dromen in vervulling. Een boudoirfoto shoot bij Martine, of beter met Martine. Wekenlang heb ik er naar toe geleefd, wat trek ik aan, wat trek ik uit, hoe moet ik kijken? Alles had de revue al gepasseerd in mijn hoofd. Een klein beetje spannend was het zeker in het begin, maar dat was snel verdwenen.

 

Eerst is de mooie make-up opgebracht door @Wishfullfaces. Wauw! In de prachtige kamer in het klooster ging de rest heel natuurlijk en als vanzelf. De poses volgden elkaar op met Martine als Dirigent, klik klik klik....... En het resultaat..... In een woord geweldig!!!! 

Mijn man is ook erg enthousiast ;-). Een flinke Boost voor je Zelfvertrouwen!!!

ALISSON

 

De foto's zijn zo tof, thankyou so much!