Woop, woop! Je bent in het bezit van een beeldbank waar je u tegen zegt en je socials rocken de pan uit. Beetje jammer dat je website nog steeds niet helemaal klopt. De teksten voelen gekunsteld en bezoekers klikken niet door. En waarom blijven mensen vragen wat je nu ook alweer precies doet? Kortom, je doet je business tekort met webteksten die niet net zo tof zijn als jij. 

 

Een duidelijke en lekker leesbare webtekst schrijven is een stuk moeilijker dan je in eerste instantie denkt. Het is niet voor niks een vak apart. Zeker als je duidelijk wilt overbrengen waar je voor staat met je business. Maar geen zorgen er is hoop. Ik ben een ervaren tekstschrijver met een eigen stijl die jouw webteksten kan reanimeren. Zo weet je zeker dat die ideale klant jouw boodschap niet alleen ziet maar ook voelt. En niet geheel onbelangrijk, kiest voor jou!

Wil jij doorpakken met vette foto's én beeld? Klik hier om direct een intake te plannen!

Let's Shoot &Write!

Tijdens de intake beginnen we natuurlijk met het belangrijkste.. en dat ben jij! Waarom is jouw business zo te gek en hoe gaan we dat aan de wereld laten zien? Misschien heb je al een site of is deze nog in de maak. Waar je nu staat nemen we als uitgangspunt. Vervolgens plannen we een dagdeel en gaan we echt aan de slag! Hoe dat eruit ziet:

 

  • Als voorbereiding op de shoot ontvang je mijn styleguide 'Poseren als een pro!', ramvol tips & trics om jouw shoot goed voor te bereiden. 
  • Daarnaast vraag ik je om een moodboard te maken zodat ik een idee krijg van jouw stijl.
  • Locatie, locatie, locatie... alles valt of staat met een goede locatie. Natuurlijk kan ik je hierin adviseren.
  • We gaan 2 uur shooten waarbij je natuurlijk van outfit kunt wisselen (max.4). Ook hierin kan ik je adviseren.
  • Na de shoot gaan we door met een brainstormsessie (1 uur) over je webteksten. Tijdens de shoot heb ik je natuurlijk stiekem al behoorlijk uitgehoord dus we hebben al een basis om aan de slag te gaan.
  • Je ontvangt binnen 2 weken 40 beelden naar eigen keuze in een online galerij.
  • Je ontvangt binnen 2 weken de opzet van de webteksten, hier kun je nog een keer op schieten waarna je de definitieve versie ontvangt.
  • De prijs van dit totale pakket is € 995 en de tijdsinvestering is dus maar 3 uurtjes. 

'Na de shoot hebben we onder het genot van een drankje mijn hele site doorgenomen en Martine heeft dit, binnen no time, vertaald naar scherpe, gedurfde teksten...'

Monique  Koen

Monique Koen

Schandaligevrouwen.nl

 

Afgelopen zomer heb ik mijn eerste shoot gedaan met Martine. Het was voor mij sowieso de 'eerste keer' voor een camera, maar het beviel ontzettend goed! En dat is zeker te danken aan Martine. Het was gezellig en ik voelde mij direct op mijn gemak en dat zie je terug op de geweldige foto's. Naast de foto's heeft Martine ook geholpen met het schrijven van webteksten. Na de shoot hebben we onder het genot van een drankje mijn hele site doorgenomen en Martine heeft dit, binnen no time, vertaald naar scherpe, gedurfde teksten. Precies waar ik naar op zoek was. Het was gewoon heel gezellig, leuk én efficiënt om met Martine te werken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Sandra Schouten

Adviseur Marketing & Communicatie Volandis

 

Martine is veelzijdig, proactief, creatief en praktisch ingesteld. Ze combineert woord en beeld op een natuurlijke wijze. Met een dosis humor. Ze is voor Volandis een perfecte aanvulling op ons team. 

Donata van Asselt

Flint Amersfoort

 

De teksten van Martine zijn altijd verfrissend en verrassend. Martine schrijft het op zo'n manier dat je helemaal meegenomen wordt in haar enthousiasme. Haar manier van schrijven brengt een lach op je gezicht!