Wil jij doorpakken met vette foto's én tekst?

Jij wilt niet alleen een beeldbank waar je u tegen zegt, maar direct je webteksten aanpakken. Snap ik! Want tekst en beeld kunnen elkaar ZO versterken. Wedden dat je nooit meer de vraag krijgt wat je nu ook alweer precies doet? Naast fotograaf ben ik een ervaren tekstschrijver met een eigen stijl die jouw webteksten kan reanimeren. Kost jou slechts een halve dag en zo weet je zeker dat die ideale klant jouw boodschap niet alleen ziet maar ook voelt. Hoe werkt het?

LET'S GO!

Natuurlijk beginnen we met het belangrijkste.. en dat ben jij! Samen maken we een analyse van je huidige site. Wie is je ideale klant, wat is je aanbod en waar wil je over 5 jaar staan? Kortom, wat maakt jouw business zo te gek en hoe laat jij dat aan de wereld zien? Misschien is je site nog in de maak, dan is dit eerste gesprek een mooi uitgangspunt. 

 

Ik maak op basis van dit gesprek een opzet van hoe ik denk dat jij je site optimaal kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van je site, tone of voice, paginalay-out, tekstinhoud, tekstdoel en natuurlijk SEO. Je wilt immers ver blijven van 'standaard' verkooppraatjes, maar wel goed gevonden worden. 

 

DE SHOOT

Voor de shoot ontvang je mijn styleguide 'Poseren als een baas' bomvol handige tips. Daarnaast vraag ik je een moodboard te maken zodat ik vast een idee krijg van jouw stijl. De shoot zelf duurt 2 uur en natuurlijk overleggen we vantevoren over de locatie(s) en de styling. Je ontvangt binnen 2 weken 40 beelden naar keuze in een online galerij.

 

Na je shoot gaan we er eens goed voor zitten. We brainstormen (een uur) over mijn opzet en kijken ook naar je social media kanalen en hoe je deze inzet.  Binnen 2 weken ontvang je de eerste opzet van je webteksten. Hier mag je nog een keer op schieten waarna je de definitieve versie ontvangt.

 

Hopla, je nieuwe fabulous website is klaar en het heeft je slechts een dagdeel gekost! De prijs van dit totale pakket is € 995.

'Na de shoot hebben we onder het genot van een drankje mijn hele site doorgenomen en Martine heeft dit, binnen no time, vertaald naar scherpe, gedurfde teksten...'

Monique  Koen

Monique Koen

Schandaligevrouwen.nl

 

Afgelopen zomer heb ik mijn eerste shoot gedaan met Martine. Het was voor mij sowieso de 'eerste keer' voor een camera, maar het beviel ontzettend goed! En dat is zeker te danken aan Martine. Het was gezellig en ik voelde mij direct op mijn gemak en dat zie je terug op de geweldige foto's. Naast de foto's heeft Martine ook geholpen met het schrijven van webteksten. Na de shoot hebben we onder het genot van een drankje mijn hele site doorgenomen en Martine heeft dit, binnen no time, vertaald naar scherpe, gedurfde teksten. Precies waar ik naar op zoek was. Het was gewoon heel gezellig, leuk én efficiënt om met Martine te werken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Sandra Schouten

Adviseur Marketing & Communicatie Volandis

 

Martine is veelzijdig, proactief, creatief en praktisch ingesteld. Ze combineert woord en beeld op een natuurlijke wijze. Met een dosis humor. Ze is voor Volandis een perfecte aanvulling op ons team. 

Donata van Asselt

Flint Amersfoort

 

De teksten van Martine zijn altijd verfrissend en verrassend. Martine schrijft het op zo'n manier dat je helemaal meegenomen wordt in haar enthousiasme. Haar manier van schrijven brengt een lach op je gezicht!