Teksten 

Hoe zorg je dat bezoekers doorklikken en niet na één zin al van hun stoel vallen van verveling? Een duidelijke en lekker leesbare tekst schrijven is vaak een stuk moeilijker dan je in eerste instantie denkt. Zeker als je een duidelijke boodschap wil overbrengen. Ik ben een ervaren en professionele tekstschrijver met een eigen stijl. Jouw boodschap op een toegankelijke en originele manier overbrengen, dat is mijn missie. Ik ben open en enthousiast en hetzelfde geldt voor mijn teksten.

Wat kun je aan mij uitbesteden?

Als tekschrijver ondersteun ik zowel zelfstandig ondernemers als bedrijven met verschillende soorten teksten. Je kunt hierbij denken aan de content voor de verschillende pagina's van een website, maar ook aan (zakelijke) blogs, sponsored stories, nieuwsartikelen en social media campagnes of individuele posts. Vanuit mijn ervaring kan ik uiteraard ook met je meedenken over je gehele mediastrategie. 

 

Ik heb openheid hoog in het vaandel staan dus voor ik daadwerkelijk voor je aan de slag ga, spreken we goed door wat je wensen en verwachtingen zijn en op basis daarvan maak ik een offerte. Na jouw akkoord kruip ik achter mijn laptop. Uiteraard bespreken we ook op voorhand welke deadline we aan jouw project kunnen koppelen.

Reviews 

Sandra Schouten: 

Adviseur Marketing & Communicatie Volandis

 

Martine is veelzijdig, proactief, creatief en praktisch ingesteld. Ze combineert woord en beeld op een natuurlijke wijze. Met een dosis humor. Ze is voor Volandis een perfecte aanvulling op ons team.

 

Donata van Asselt:

Marketingcoordinator Flint Amersfoort

 

De teksten van Martine zijn altijd verfrissend en verrassend. Martine schrijft haar blogs op zo'n manier dat je helemaal meegenomen wordt in haar enthousiasme. Haar manier van schrijven brengt een lach op je gezicht!