Content specialist bouw & infra

Je hebt een solide onderneming waarmee je mooie projecten maakt, met mooie mensen. Maar laat je dat ook zien? De bouwsector ligt onder een vergrootglas en wetgeving en innovaties volgen elkaar snel op. Des te belangrijker om je als bedrijf te onderscheiden en te laten zien waar jij voor staat. Maar hoe doe je dat? Met scherpe content en prachtig beeld natuurlijk. 

 

Ik ben een ervaren fotograaf én contentspecialist met jarenlange ervaring in de bouw- en infrasector. Ik ken de uitdagingen, de charme van een bouwplaats en de voorschriften. Mijn bouwhelm en laarzen behoren, naast mijn camera, tot mijn standaard uitrusting.  Daarnaast ben ik een professionele, creatieve schrijver die bekend staat om haar verrassende invalshoeken.

Ik kan jou en je communicatieafdeling helpen met:

 

  • Bedrijfsfotografie (van conceptontwikkeling tot oplevering HR-beelden).
  • Vakinhoudelijke artikelen en blogs.
  • Social media strategie (van kanalen inrichten en onderhouden tot champagneontwikkeling).
  • Specials of nieuwsbrieven vullen (passend bij jouw doelgroep).
  • Strategische campagnes ontwikkelen en uitvoeren.

 

 

Wil jij graag werken met een humoristische, veelzijdige en ervaren contentspecialist die je ontzorgt met originele beelden en teksten? Dan licht ik graag in een vrijblijvende afspraak toe wat ik specifiek voor jou kan betekenen. Je vindt mijn contactgegevens hier en mijn portfolio hieronder.

Sandra Schouten

Volandis

 

'Martine is proactief, creatief en praktisch ingesteld. Ze combineert woord en beeld op een natuurlijke wijze én met een dosis humor. Ze is voor ons een perfecte aanvulling op het team!'

Portfolio Bouw: